Logo
0 ks
za 0,00 CZK
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 3 000,00 CZK a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Martinovi Urbáškovi, se sídlem Lukavice 97, IČ 06102093 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru Google Inc., 1600 Amphiteathre, Parkway Mountain View, CA 94043, USA
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

10.06.2020
Názorná ukázka jedinečnosti wingfoilu od Zeeko. Žádné kovové části! Jedinečné vyvážení a stabilita, kterou zajišťuje Y vzpíra. číst celé
29.05.2020
Mark Shinn a jeho nejnovější vázání. Obávám se, že toto vázko je opravdový zázrak. Martin SCOOBY U. číst celé
27.05.2020
Nový přírůstek do úžasné rodiny Shinn číst celé
06.05.2020
Marek R. a A.D.H.D. číst celé

 

Při objednávce draků či jiného dražšího vybavení se

zeptejte na individuální ceny!!!

 

Doprava

ČESKÁ REPUBLIKA 

  • Česká pošta
  • PPL
  • Zásilkovna

SLOVENSKÁ REPUBLIKA 

  • PPL (připravujeme)
  • Zásilkovna

OTHER EU COUNTRIES

  • EU transport: Zásilkovna EU - cheapest delivery to the adress
Platba v CZK, EUR

ČESKÁ REPUBLIKA 

  • Dobírka
  • Převodem na účet
  • QR kódem

SLOVENSKÁ REPUBLIKA 

  • Dobírka
  • Převodem na účet 

OTHER EU COUNTRIES

  • Transfer to accound (IBAN)
Proč nakupovat u nás?
  • Zkušenosti sbíráme od roku 2004
  • Velký výběr zboží všech cenových kategorií 
  • Ceny tlačíme na minimum 
  • Zboží nad 3000Kč (120€) dopravíme zdarma
  • Doprava od 65Kč (2,5€)
  • S čistým svědomím poradíme a vysvětlíme
  • Našim hlavním cílem je spokojenost zákazníka
  • U našich stálých klientů nabízíme zajímavé individuální ceny
Kontakt
MujBoardShop.cz
Martin Urbášek
Martin Urbášek
Volejte kdy chcete
COPYRIGHT 2017 / MujBoardShop.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.