Logo
0 ks
za 0,00 CZK
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 3 000,00 CZK a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Martinovi Urbáškovi, se sídlem Lukavice 97, IČ 06102093  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu mujboardshop@gmail.com s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

09.10.2020
Wingfoil Y a foil 950 Bullet číst celé
09.10.2020
SCRAMBLER 4'8 V1 a EDGE 1650 V1 FOIL pod vedením Freda Compagnona číst celé
10.06.2020
Názorná ukázka jedinečnosti wingfoilu od Zeeko. Žádné kovové části! Jedinečné vyvážení a stabilita, kterou zajišťuje Y vzpíra. číst celé

Najdete nás i na:

____________________________________________________________________________________________

Při objednávce draků či jiného dražšího vybavení se

zeptejte na individuální ceny!!!

____________________________________________________________________________________________

Mohlo by Vás zajímat:

 

Doprava

ČESKÁ REPUBLIKA 

  • Česká pošta
  • Zásilkovna

SLOVENSKÁ REPUBLIKA 

  • Zásilkovna (ParcelShop) 
  • Zásilkovna (Doručení na adresu)

OTHER EU COUNTRIES

  • EU transport: Zásilkovna EU - cheapest delivery to the adress
Platba v CZK, EUR

ČESKÁ REPUBLIKA 

  • Dobírka
  • Převodem na účet (QR kód) 

SLOVENSKÁ REPUBLIKA 

  • Dobírka
  • Převodem na účet 

OTHER EU COUNTRIES

  • Transfer to accound (IBAN)
Proč nakupovat u nás?
  • Zkušenosti sbíráme od roku 2004
  • Velký výběr zboží všech cenových kategorií 
  • Ceny tlačíme na minimum 
  • Zboží nad 3000Kč (120€) dopravíme zdarma
  • Doprava od 65Kč (2,5€)
  • S čistým svědomím poradíme a vysvětlíme
  • Našim hlavním cílem je spokojenost zákazníka
  • U našich stálých klientů nabízíme zajímavé individuální ceny
Kontakt
MujBoardShop.cz
Martin Urbášek
Martin Urbášek
Volejte kdy chcete
COPYRIGHT 2017 / MujBoardShop.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.