Logo
0 ks
za 0,00 CZK
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 3 000,00 CZK a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Martinovi Urbáškovi, se sídlem Lukavice 97, IČ 06102093 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

09.10.2020
Wingfoil Y a foil 950 Bullet číst celé
09.10.2020
SCRAMBLER 4'8 V1 a EDGE 1650 V1 FOIL pod vedením Freda Compagnona číst celé
10.06.2020
Názorná ukázka jedinečnosti wingfoilu od Zeeko. Žádné kovové části! Jedinečné vyvážení a stabilita, kterou zajišťuje Y vzpíra. číst celé
29.05.2020
Mark Shinn a jeho nejnovější vázání. Obávám se, že toto vázko je opravdový zázrak. Martin SCOOBY U. číst celé

Najdete nás i na:

____________________________________________________________________________________________

Při objednávce draků či jiného dražšího vybavení se

zeptejte na individuální ceny!!!

____________________________________________________________________________________________

Mohlo by Vás zajímat:

 

Doprava

ČESKÁ REPUBLIKA 

  • Česká pošta
  • Zásilkovna

SLOVENSKÁ REPUBLIKA 

  • Zásilkovna (ParcelShop) 
  • Zásilkovna (Doručení na adresu)

OTHER EU COUNTRIES

  • EU transport: Zásilkovna EU - cheapest delivery to the adress
Platba v CZK, EUR

ČESKÁ REPUBLIKA 

  • Dobírka
  • Převodem na účet (QR kód) 

SLOVENSKÁ REPUBLIKA 

  • Dobírka
  • Převodem na účet 

OTHER EU COUNTRIES

  • Transfer to accound (IBAN)
Proč nakupovat u nás?
  • Zkušenosti sbíráme od roku 2004
  • Velký výběr zboží všech cenových kategorií 
  • Ceny tlačíme na minimum 
  • Zboží nad 3000Kč (120€) dopravíme zdarma
  • Doprava od 65Kč (2,5€)
  • S čistým svědomím poradíme a vysvětlíme
  • Našim hlavním cílem je spokojenost zákazníka
  • U našich stálých klientů nabízíme zajímavé individuální ceny
Kontakt
MujBoardShop.cz
Martin Urbášek
Martin Urbášek
Volejte kdy chcete
COPYRIGHT 2017 / MujBoardShop.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.